2014. július 6., vasárnap

Prológus

Sziasztok! :)
Ez a blog egy lányról szól Alicia-ról aki Londonban él a szüleivel az anyja titkárnő az apja milliárdos cégjénél az apja meg cég vezető.Sokan meg kövezik azért mert ő "bele született a jóba" neki szinte semmiért nem kellett meg küzdenie minden az ölébe hullott.De,ő egyáltalán nem úgy élte meg ezt mint gondolnánk! Ha éppen nem értek rá a szülei (semmikor) akkor hozzá vágtak egy köteg pénz hogy ne érezze a hiányt de,neki nem pénzre volt szüksége hanem egy minimális oda figyelésre!
Az apja miatt LA-be kellett,hogy utazzanak! Történetesen a szülőknek volt egy villájuk LA-ben. Már mikor a házba be tette a lábát hozzá vágtak egy köteg pénz hogy vásároljon magának ugyan is fontos ügyfelek érkeztek a villába. Alicia a el is ment nem túl sok kedvel de,elment.
Nagy szerencsétlenségére!! Ugyan is be esteledett és el rabolták a lányt! Nem is akárkik az LA-i maffiózók!! Szerencsétlen azt sem tudta hogy hol van! Mivel a lány memóriája hitetlenül jó  így az apja minden bankszámla kódot rá bízott! Több milliárdok voltak azon a számlákon.A maffiózóknak pont ez kellet! Kínozták sokféle eszközzel hol késsel hol pedig verték! Volt egy srác aki kifejezetten élvezte mikor kínozhatta Aliciát! A neve Nathan volt...igen fess volt egy maffiózóhoz képest nem is volt csúnya csak egy baj volt vele! Többször gyilkolt mint ahogy Alicia fogott kilincset életében!! A módszerei igen csak fájdalmasak és durvák voltak..Még is ki gondolná hogy pont Ő menti meg a lányt a halál elől!
Mikor Nathan vissza viszi a családjához a lányt az apja azonnal hívja a rendőrséget és fel jelenti Nathan-t.
Ebből adódóan bujkálnia kell a rendőrség elől a maffiához nem mehet vissza mert ott rosszabb sorsa lenne így mint a halál!
Így kóborol az utcákon és bujkál Alicia segít neki hisz meg mentette az életét de,közben Alicia is egy maffiózó lesz! Alicia mindenét fel áldozza Nathan miatt de,ezzel a tettével még is valamilyen szinten a családját is megvédi! Sok szívszorító véres és brutális helyzeten kell át menniük de az ők "szövetsége" mégsem bomlik fel sőt még talán egy kicsit több is lesz? Engednek a vágynak vagy a szövetséget az érzelmek elé helyezik?
Ha felkeltette a figyelmed és érdekel hogy mi lesz velük akkor olvasd el a blogom részeit abból mindenre választ kapsz!

íme a trailer!^^ :3

By: Eleanor D. xoxo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése